de Stichting
UPDATE februari 2019

De Stichting is weer noodzakelijk om de afgelopen revisie operatie die nodig waren voor Angela te kunnen betalen.


De eerste operatie waarbij de niet meer werkende electrode wordt verwijderd heeft eind juli j.l. plaats gevonden in Gent.

Na kort herstellen van deze operartie werden afgleopen 31 okt de twee nieuwe electrodes gepaatst in Belgie, de operatie zelf is geslaagd echter is er een enorme terugslag namelijk 5 dagen na de operatie was angela thuis maar op de eerste hulp voor pijnklachten daar gebeurde het bizarre namelijk ze kreeg ineens een enorm Insult zoveel dat angela zelfs in coma kwam het bleek een zware vorm van epilepsie te zijn die zeer moeilijk te behandelen was.


Totaal verbleef Angela een maand in het ziekenhuis op Acute Neurologie. 


Nu 3 maanden later mag de electrode nog niet worden aangesloten ivm de nog bestaande epilepsie die nu behandeld word om deze tweede hersen aandoening terug te dringen maar ook de oorzaak te achterhalen.


Dit alles is zeer heftig voor angela en ons hele gezin elke vorm van steun is meer dan welkom ook een kaartje word zeer gewaardeerd en geeft haar soms een hart onder de riem.


help u haar door deze bizarre situatie heen?

elke vorm van support is zo welkom.


hier het  verhaal in het kort geschreven voor alle gebeurtenissen na de operatie maar toch nog actueel alleen heeft Angela er nu een tweede vijand bij waarmee ze dagelijks moet Over leven..

 

In de zomer van 2015 werd een electrode ( occipitale neurostimulatie ) op het achterhoofd geplaatst. Bij het vastgroeien is de electrode verschoven waardoor deze niet meer op de achterhoofdzenuw ligt en daardoor successievelijk minder en nu totaal niet meer functioneert. Na het laatste consult bij de chirurg Prof. van Buyten (St Niklaas Belgie), Januari 2018, weten we dat een revisie operatie moet plaatsvinden.

 

Een revisie betekent het verwijderen van de bestaande electrode en na een herstelperiode van ca twee maanden de tweede operatie waarbij twee nieuwe electroden door de rug naar het achterhoofd getunneld worden en vervolgends op de bestaande batterij worden aangesloten.

Deze  revisie operatie wordt

helaas niet door de ziektekosten verzekeraar vergoed.

Wij, Stichting OverLeven met Clusterhoofdpijn, zijn daarom genoodzaakt middels onze stichting het totaal bedrag van de revisie van mininimaal tien duizend Euro bij elkaar te krijgen. Help ons daar alstublieft bij!


Wilt u meer informatie over de operatie of over onze Stichting? Op de website van de Stichting OverLeven met Clusterhoofdpijn vindt u alle informatie. U kunt ons altijd bellen of mailen. We staan u graag tewoord.


Op de website vindt u meer informatie over clusterhoofdpijn maar ook o.a een Intervieuw van Angela met de EO, over het leven met deze slopende ziekte en nog meer.

De stichting ziet het ook als haar taak deze onzichtbare ziekte meer bekend te maken middels verschillende media.


Doneer en Help Angela weer om d.m.v. deze operaties te kunnen leven i.p.v. "overleven”.  Zie al onze acties op de site o.a de verkoop van haar glaskunst zoals te zien was op SBS6.

 

Voor elke donatie, aankoop bij onze veiling site of hulp, groot of klein, namens Angela: Enorm Bedankt! 
 
 
 
 

Stichting OverLeven met Clusterhoofdpijn


Stadsgracht 57

3752 XD Bunschoten Spakenburg

Tel 06 53 26 43 77


KvK nr is: 66420490 

Banknr  NL44RBRB 0940734923doneren kan ook via uw mobiele telefoon sms de tekst: donatie 8334 naar nummer 1008 en u ontvangt direct een link waarmee u via uw mobiele telfoon kunt doneren in de veilige modus van uw bank.

Stichting OverLeven met Clusterhoofdpijn