over Grand benefiet Diner

De Benefiet veiling

over de veiling stukken hier komen binnenkort de veiling stukken alvast online te staan ook zal een brochure hiervan worden gedrukt.

 

Op 27 januari 2017 organiseren wij een wervelend Benefiet Grand Diner voor de stichting “OverLeven met Clusterhoofdpijn”

 

U wordt verwend met een heerlijk 4 gangen diner van Restaurant de Mandenmaaker. Vino D’Amigo, importeur verzorgd een bijpassend wijnarrangement.

 

Een avond met optredens van Jordan Roy, het veelbelovende talent uit The Voice of Holland 2016/2017, een aansprekende lezing van kunsthistorica Henny Goedigebuure en een veiling met prachtige veilingkavels. En zo hebben we nog wat verrassingen in petto! Dit mag u niet missen!

 

Initiatiefnemers, Peter van Hees (Vino D’Amigo), Sjef Verstralen (HOeZO-fd) en Trudy van Echten komen in actie om samen met de Rotary van Bunschoten-Spakenburg geld in te zamelen voor het goede doel ‘Overleven met Clusterhoofdpijn’. In de volksmond ook wel ‘zelfmoordhoofdpijn’ genoemd. De opbrengst wordt ingezet voor kostbare behandelingen en onderzoek.

 

“Angela van Echten, 29 jaar, gaat al 10 jaar gebukt onder clusterhoofdpijnen. Haar kwaliteit van leven wordt gekleurd door pijn, pijn en nog eens pijn. Een pijn die alles ontwricht dag in, dag uit en daarom komen we in actie”. “We zijn gegrepen door haar verhaal en zetten ons in dat Angela een leven kan leiden zoals ieder jong mens dat wenst, namelijk pijnvrij”.

 

 

We ontvangen u om 18.00 uur met een heerlijk welkomstdrankje en gaan om 18.30 uur aan tafel.

 

Adres: Restaurant de Mandenmaaker, Kerkstraat 103, Spakenburg.

 

 

Helpt u mee?

wilt u ook deelnemen aan deze bijzondere avond stuur dan een mail naar: paul@carlyle-interim.nl

en u ontvangt alle info en de entree kaarten.

 

 

Onder het mom van Geven en Genieten helpt u deze actie te doen slagen. We hebben uw steun hard nodig! Kaarten kosten 80,00 euro p.p., all-in.