de Stichting

Stichting OverLeven met Clusterhoofdpijn

 

Stadsgracht 57

3752 XD Bunschoten Spakenburg

Tel 06 53 26 43 77

 

KvK nr is: 66420490

Banknr NL44RBRB 0940734923

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

UPDATE Februari 2018

De Stichting wordt weer noodzakelijk om de komende revisie operatie in nodig is voor Angela te kunnen voldoen!

 

in de zomer van 2015 werd een electrode ( occipitale neurostimulatie ) op het achterhoofd geplaatst. Bij het vastgroeien is de electrode is deze verschoven waardoor deze niet meer op de achterhoofdzenuw ligt en daardoor successievelijk minder en nu niet meer functioneert. Na het laatste consult bij de chirurg Prof v Buyten (St Niklaas Belgie), Januari 2018, weten we dat een revisie operatie moet plaatsvinden.

Revisie betekent dat in de komende tijd, vanaf maart 2018, twee operaties moeten plaatsvinden. De eerste operatie is om het bestaande systeem te verwijderen, Tijdens de tweede operatie, ca. 1 maand later, wordt onderhuids een nieuwe batterij geplaatst en 2 electroden door de rug naar het achterhoofd getunneld zoals op het plaatje hierboven is aangegeven. Deze operatie wordt helaas niet door de ziektekosten verzekeraar vergoed. Wij, Stichting OverLeven met Clusterhoofdpijn, zijn daarom genoodzaakt middels onze stichting het totaal bedrag van vijfentwintig duizend Euro bij elkaar te krijgen. Help ons daar alstublieft bij!

 

Wilt u meer informatie over de operatie of over onze Stichting? Op de website van de Stichting OverLeven met Clusterhoofdpijn vindt u alle informatie. U kunt ons altijd bellen of mailen. We staan u graag te woord.

 

Op de website vindt u meer informatie over clusterhoofdpijn maar ook o.a een Intervieuw van Angela met de EO, over het leven met deze slopende ziekte.

 

 

Doneer en Help Angela weer om te kunnen leven i.p.v. "overleven”. zie al onze acties op de site o.a de verkoop van haar glaskunst zoals te zien was op SBS6.

Voor elke donatie, aankoop bij onze veiling site of hulp, groot of klein, namens Angela: Enorm Bedankt!