de Stichting

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

UPDATE Augustus 2018

De Stichting wordt weer noodzakelijk om de komende revisie operatie die nodig is voor Angela te kunnen betalen.

 

De eerste operatie waarbij de niet meer werkende electrode wordt verwijderd heeft eind juli j.l. plaats gevonden in Gent.

Nu is het voor Angela herstellen van deze operartie en wachten op de nieuwe electrodes die ca. twee maanden later geplaatst gaan worden. Help ons hierbij!

 

Het verhaal in het kort::

In de zomer van 2015 werd een electrode ( occipitale neurostimulatie ) op het achterhoofd geplaatst. Bij het vastgroeien is de electrode verschoven waardoor deze niet meer op de achterhoofdzenuw ligt en daardoor successievelijk minder en nu totaal niet meer functioneert. Na het laatste consult bij de chirurg Prof. van Buyten (St Niklaas Belgie), Januari 2018, weten we dat een revisie operatie moet plaatsvinden.

Een revisie betekent het verwijderen van de bestaande electrode en na een herstelperiode van ca twee maanden de tweede operatie waarbij twee nieuwe electroden door de rug naar het achterhoofd getunneld worden en vervolgends op de bestaande batterij worden aangesloten.

Deze revisie operatie wordt

helaas niet door de ziektekosten verzekeraar vergoed.

Wij, Stichting OverLeven met Clusterhoofdpijn, zijn daarom genoodzaakt middels onze stichting het totaal bedrag van de revisie van mininimaal tien duizend Euro bij elkaar te krijgen. Help ons daar alstublieft bij!

 

Wilt u meer informatie over de operatie of over onze Stichting? Op de website van de Stichting OverLeven met Clusterhoofdpijn vindt u alle informatie. U kunt ons altijd bellen of mailen. We staan u graag tewoord.

 

Op de website vindt u meer informatie over clusterhoofdpijn maar ook o.a een Intervieuw van Angela met de EO, over het leven met deze slopende ziekte en nog meer.

De stichting ziet het ook als haar taak deze onzichtbare ziekte meer bekend te maken middels verschillende media.

 

Doneer en Help Angela weer om d.m.v. deze operaties te kunnen leven i.p.v. "overleven”. Zie al onze acties op de site o.a de verkoop van haar glaskunst zoals te zien was op SBS6.

Voor elke donatie, aankoop bij onze veiling site of hulp, groot of klein, namens Angela: Enorm Bedankt!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 

Stichting OverLeven met Clusterhoofdpijn

 

Stadsgracht 57

3752 XD Bunschoten Spakenburg

Tel 06 53 26 43 77

 

KvK nr is: 66420490

Banknr NL44RBRB 0940734923

 

 

doneren kan ook via uw mobiele telefoon sms de tekst: donatie 8334 naar nummer 1008 en u ontvangt direct een link waarmee u via uw mobiele telfoon kunt doneren in de veilige modus van uw bank.

Stichting OverLeven met Clusterhoofdpijn